DBKC - een kennismaking

Veelzijdig en dynamisch

Welkom op de site van ons dynamische bedrijf. Veelzijdigheid is troef bij DBKC, met onze diverse afdelingen zijn wij in staat een brede klantenkring te bedienen vanuit onze bedrijfspanden te Urk (Flevoland). Met een team aan medewerkers en een eigen support afdeling staat u er nooit alleen voor!

DBKC B.V. is al ruim 20 jaar actief in de IT sector. Van een .nl domein tot een server-rack on-site bij u op de zaak, en van colocatie tot cloudomgeving, ons bedrijf heeft ruime ervaring met vrijwel alle mogelijke scenario's.

Via de links onderaan het overzicht kunt u een kijkje nemen bij de overige websites van ons bedrijf.

DBKC Kantoor

DBKC is de kantoorleverancier en inrichter voor iedere bedrijfstak. Van bureau tot videowall, uw kantoor compleet ontworpen naar uw wensen. En uiteraard voor al uw dagelijkse benodigdheden op kantoor.

dbkc kantoorleverancier DBKC Kantoorcentrum

DBConnect

De Boer Marine services is een apart onderdeel van ons bedrijf. Satelliet communicatie, sonar, radar en alles wat erbij komt leveren en installeren wij waar dan ook ter wereld op locatie.

de boer marine De Boer Marine Services

Digitotaal webshop

Via onze webshop bieden wij een compleet assortiment electronica aan. Van een telefoon tot server binnen 1-2 dagen thuisbezorgd of direct af te halen in één van onze filialen.

digitotaal webshop Digitotaal webshop