Kubernetes Cluster Hosting: Extreme Performance

Kubernetes bij DBKC: Schaalbaar! Direct inzetbaar! Extreem snel!

Voor cruciale applicaties bieden wij Kubernetes Cluster hosting aan. Uw Website of Applicatie wordt in een container geladen, die bij extreem zware belasting direct schaalbaar is tot zeer grote capaciteit. Perfect voor drukke webshops met hoge pieken in de verkoop, live uitzendingen die viral kunnen gaan, blockchainapplicaties, ticketverkoop voor belangrijke evenementen, online gameplatforms, distributie en leveranciersnetwerken, QR toegangsapplicaties, Leeromgevingen (LMS), realtime datacollectie en verwerking, etc. Daar een en ander maatwerk is, ook met betrekking tot uw software, gelieve contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. 

Kubernetes is het systeem voor het automatiseren van implementatie, schaling en beheer van gecontaineriseerde applicaties.

Het groepeert containers waaruit een toepassing bestaat in logische eenheden voor eenvoudig beheer en detectie. Kubernetes bouwt voort op 15 jaar ervaring met het uitvoeren van productieworkloads, gecombineerd met de beste ideeën en praktijken van de open-source community.

Schaalbaar
Ontworpen volgens dezelfde principes waarmee Google miljarden containers per week kan uitvoeren, kan Kubernetes uw applicatie of webactiviteit schalen zonder downtime tijdens een cruciale periode.

Ongelimiteerde capaciteit
Of u nu lokaal werkt of een wereldwijde onderneming runt, de flexibiliteit van Kubernetes groeit met u mee om uw applicaties consistent en gemakkelijk te leveren, hoe complex uw behoefte ook is.

Voer Kubernetes overal uit
Kubernetes is open source en geeft u de vrijheid om te profiteren van on-premises, hybride of publieke cloudinfrastructuur, zodat u moeiteloos workloads kunt verplaatsen naar locaties wereldwijd waar het voor u belangrijk is.

DBKC Kubernetes Cluster Hosting is een complex product met een fixed of variabele prijsstelling, of een hybride prijsvariant. Wij kunnen per dag of per uur met u meeschalen, afhankelijk van de te verwachten of planbare load. Onze fixed prijzen starten vanaf 325 euro per maand voor een cluster. Eventueel aangevuld met Cloudflare/CDN faciliteiten. (Content Delivery Network)