Nieuws en mededelingen

11 november 2019 - Vanaf nu is het 24/7 mogelijk domeinen te registreren of te verhuizen via de website, en daarbij gelijk hosting te boeken. We zijn benieuwd naar de ervaringen van de eerste klanten via het web. Daarnaast maken wij een aanvang om de bestaande klanten toe te laten tot het Account Login systeem, dat we de komende tijd gaan koppelen met Exact Online. Daarbij zullen naast de hosting afdeling ook de facturen van de IT afdeling worden voorzien van een online betaallink in de mail.

Daar een aantal domeinklanten van ons elders de website host, zullen we deze benaderen om dit bij ons onder te brengen. Steeds vaker vernemen we verstoringen inzake mail kunnen verzenden vanaf de website of nieuwsbrieven die mislukken. Klanten kunnen bij ons rekenen op ruime ervaring op dit gebied en gedegen kennis van de systemen. Wij bieden onze klanten verhuizing aan waarbij men niet met dubbele kosten hoeft te zitten. U hoort één dezer dagen van ons!
19 september 2019 - Het account systeem is live! De komende tijd zullen we na het inrichten van de software alle abonnementen parallel laten draaien op ons nieuwe klantaccount systeem. In de tussentijd vordert het overzetten van de websites behoorlijk, en kunnen de eerste klanten al inloggen op het hostingpanel. Met deze omzetting zijn voortaan real-time DNS wijzigingen mogelijk, en is het systeem tevens ingericht op naadloze overschakeling naar Office365. Alle Wordpress installaties zijn door ons bijgewerkt naar de laatste versie en de nieuwste PHP versie. Voor de oudere CMS systemen hebben wij via Directadmin de bijbehorende oudere PHP versie geselecteerd.

Ook worden alle DNS instellingen nagelopen, IPv6 doorlinks in orde gemaakt, en op ieder geparkeerd domein verschijnt nu een default pagina.
15 augustus 2019 - Het domein DBKC Hosting is live op het internet. Voor het bedrijf DBKC een grote stap voorwaarts om de hosting en domeinregistratie afdeling van het bedrijf een eigen omgeving te bieden om zo het product naar een hoger plan te tillen. De toekomstplannen zijn gemaakt, en er worden nieuwe servers ingezet op de colocatie van Serverius te Dronten, waarmee het bedrijf gelijk IPv6 gereed is.

Omdat DBKC absolute snelheid wenst gecombineerd met uitgebreide mogelijkheden voor de klant, worden de oude Plesk machines afgeschaald en doet het gloednieuwe DirectAdmin Evolution zijn intrede. Van meegaan met de collega's willen we nu voortaan de toon aangeven en voorop lopen met onze faciliteiten.

De komende tijd zullen we al onze klanten migreren van de bestaande Linux en Plesk omgevingen naar het nieuwe platform, waarbij de domeinen worden ondergebracht bij onze nieuwe registrar, om zo in de nabije toekomst onze klanten 24/7 de mogelijkheid te kunnen bieden van self-service op het gebied van abonnementen, registraties en betalingen, zoals klanten dat wensen.