0527-685391

info@dbkchosting.com

Volledige controle: Virtual Private Server

VPS bij DBKC: Krachtig! Makkelijk! Betrouwbaar! Razendsnel!

De afkorting VPS staat voor Virtual Private Server. De basis van een VPS is een zware fysieke server met heel veel rekenkracht. Op deze fysieke server kunnen meerdere virtuele servers aangemaakt worden. 

Meerdere VPSen maken dus gebruik van de kracht van een fysieke server. Uw VPS is daardoor ook makkelijk te upgraden. Met een VPS heb je zekerheid en controle binnen handbereik. Het is mogelijk om een eigen besturingssyteem (Linux / Windows) te (laten) installeren. 

Volledige Controle

Volledige Controle

Je kan zelf de server qua opslag en hardware bepalen. Door een controlepanel (DirectAdmin Plesk of Cpanel) mee te bestellen kan je eenvoudig je hosting zaken regelen.

Schaalbaar

Schaalbaar

Een VPS (virtual private server) heeft als voordeel dat deze schaalbaar is. In tegenstelling tot een fysieke server is het met een VPS mogelijk om eenvoudig en snel de capaciteit van bijvoorbeeld geheugen, processor of opslag uit te breiden. ​

Onafhankelijk

Volledige Controle

Een VPS staat ook voor onafhankelijkheid. Bij webhosting deel je de webserver met andere klanten. Bij een VPS heb je een eigen server met IP adres.​ Remote resetten, restarten, restoren is inbegrepen.
"Een VPS is zeer aan te bevelen voor bijvoorbeeld applicatiehosting of serieuze webshops"
Jelle Loosman
Divisie Hosting & Internetservices

Directadmin

Beheer uw Linux server met DirectAdmin of DirectAdmin Pro

Plesk

Beheer uw Linux of Windows server met Plesk. Diverse mogelijkheden!

cPanel

Beheer uw Linux server met cPanel. Alle Linux varianten mogelijk.

Windows

Een Windows server, een Remote Desktop of een Virtuele Werkplek.

Ubuntu

Host een Linux VPS voor uw eigen ontwikkeling of scripting.

Iedere serveraanvraag is feitelijk maatwerk. Wat wilt u ermee, en wat is daar voor nodig? Werkt u remote, wilt u uw eigen website klanten hosten? Of wellicht zelf scripts ontwikkelen of hosten met bijvoorbeeld Node.js of Laravel? Heeft u plannen voor een webshop die nu wellicht klein is maar kan uitgroeien tot een platform met tienduizenden producten? Externe backup en restore? Op afstand resetten, rebooten, herinstalleren of VNC connectie?

Onze experts hebben 15+ jaar ervaring in het hosten en supporten van allerlei platforms. En mochten uw behoeften zich wijzigen in de toekomst dan is het goed te weten dat u kunt afschalen of bijschalen. Bij ons loopt u niet de kans u te binden aan een bepaalde configuratie of contract dat na voortschrijdend inzicht toch niet helemaal voldoet.