0527-685391

info@dbkchosting.com

Webdesign bij DBKC Hosting

Websites die organisaties op de kaart zetten!

Techniek

Een goede website heeft niet alleen een mooi design, maar ook een sterke technische basis. Dankzij onze hostingexpertise en diverse technieken zijn onze websites razendsnel.

Creatieve websites

Webdesign bij DBKC Hosting is een mix van creativiteit en techniek. Onze ontwikkelaars maken websites die bedrijven echt op de kaart zetten!

Webshop

DBKC Hosting heeft ruime ervaring met het bouwen, hosten en onderhouden van diverse online webshops. Bij een webshop valt of staat alles bij de juist techniek, snelheid en design.

Responsive

Dankzij onze responsive techniek zijn onze websites geschikt voor mobiel, tablet en alle verschillende webresoluties voor PC zoals Ultrawide en meer!

De Boer Marine

De maritieme wereld is een sector die veel waarde hecht aan uitstraling en snelheid. Met deze kernwaarden heeft DBKC Hosting een compleet nieuwe website gerealiseerd. Op de website maak je in vogelvlucht kennis met het bedrijf en haar aanbod. Dankzij deze nieuwe website merkte het bedrijf een flinke toename aan betrokkenheid via de website. 

De website is een goede afspiegeling van De Boer Marine en daarmee een prachtig visitekaartje voor iedere potentiële klant! Webdesign is daarmee een samenwerking tussen creativiteit en techniek!

IB Food Machines

Bij een nieuwe huisstijl hoort een nieuwe, frisse website. DBKC Hosting heeft in samenwerking met de commerciële afdeling van IB Food Machines de nieuwe website gerealiseerd.

Met onder andere filterbare databases en de meertalige interface is dit een website die klaar is voor de toekomst! 

Skin For Skin

Skin For Skin is een bedrijf dat behoorlijk aan de weg timmert op het gebied van voedingssupplementen en uiterlijke verzorging met als basisproduct viscollageen. Een stormachtige groei zorgde ervoor dat na een TV uitzending de webshop uit de lucht viel bij de vorige hostingpartij.

DBKC bood Skin For Skin hulp aan bij de webhosting van haar webshop. We hebben voor SkinForSkin een server ingericht met de nieuwste beschikbare technologie op het gebied van contenthosting.

Met een Content Delivery Network en met een geavanceerde Litespeed-configuratie kon de vertoning van de producten geschikt worden gemaakt voor duizenden bezoekers per uur. In combinatie met CoudFlare DNS zijn grote pieken in de bezoekersstromen geen probleem meer.

Met redundante NVMe storage DDOS attack protectie kan SkinForSkin haar marketingstrategie met het volste vertrouwen voortzetten in de wereld van beauty, wellness en E-commerce.